2009.05.20.
15:45

Írta: Tóth Kata

Étkezési utalvány probléma

Az egyik ügyfelünk szerződést kötött több étkezési utalványt kiadó céggel. Egy 1000 forintos kupon került a füzetekbe, melyen feltüntetésre került, hogy csak meghatározott éttermekben használható fel, Budapesten. Ennek ellenére több telefonhívás érkezett hozzánk, pl. Dabasról, hogy el kell-e fogadnia az étteremnek ezt a kupont fizető eszközként. Felmerült a kérdés, hogy az étterem a ….. étteremlánchoz tartozik-e? Nem, jött a várt válasz. Így elmagyaráztuk, hogy a kuponon fel vannak tüntetve az éttermek, ahol a kuponok beválthatóak.

Az általános véleménye az volt a telefonálóknak, hogy nem ésszerű budapesti étteremlánc ajánlatát egy országos terjesztésű étkezési utalványban elhelyezni, mert a vidékiek nem tudják felhasználni. Ez való igaz, azonban nem volt lehetőségünk kizárólag Budapest területére korlátozni az ajánlatunkat.

Tanulság, az akciós ajánlatokon minden információt pontosan, jól érthetően, egyszerűen kell feltüntetni, hogy mindenki számára egyértelműek legyenek a felhasználási feltételek, illetve ha mód van rá, akkor a cég saját honlapján is érdemes közzétenni az akciós feltételeket.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerkom.blog.hu/api/trackback/id/tr531133631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása